Gratis välgörenhet

Allmänt / KIVA, lån, microlån, välgörenhet / Permalink / 0
Visste du att du kan vara med att hjälpa människor i andra länder utan att det kostar dig en enda krona. Jo, det är faktiskt sant.
 
 
 
 
 
Det är med microlånorganisationen KIVA som du som privatperson ger microlån till folk i andra länder. MInsta summan du kan låna ut är 25 dollar vilket idag motsvarar ca 170 kr, till detta väljer du själv om du vill göra en donation till KIVA men det väljer du själv så om du inte anser dig ha möjlighet att göra det så går det att välja 0 kr.
 
Sedan får du månadvis återbetalning till ditt KIVA konto och när du fått tillbaka dina pengar så kan du låna ut dom igen eller ta ut dom igen.
 
Varför inte starta redan idag och på kvinnodagen hjälpa en kvinna någonstans i världen att få sitt lån. Själv lånegrejen tar dig bara ett par minuter, dessutom har du möjligheten att ge bort lån till vänner och bekanta eller varför inte till dina barn så dom kan få följa hur det går för dom som fått låna av er.
 
KIVAs hemsida är på engelska men är väldigt lättläst och lätt att förstå. Så klicka dig in på länken och ge ditt första lån redan idag. Gå till KIVA och gör ditt första lån
 
Ett tips kan vara att göra ett lån per månad så har du ett långsiktigt månadsparande för pengarna får du ju ändå tillbaka senare.
 
Till top