Scrubba, scrubba bort….

Produkter / Scrub, maria åkerberg, peeling / Permalink / 1
Att slänga gammalt och få fram nytt brukar ju oftast kännas skönt. I detta fall handlar det om attgöra en body scrub för att få bort gamla hudceller och väcka huden till liv igen. 
 
 
 
Återigen inser vi att vår romans med Maria Åkerberg som startade för ett par veckor sedan när vi testade Maria Åkerberg Foot cream består. Nu har vi ständigt fina fötter så nu tar vi tag i resten av kroppen och testar MÅ "Salt scrub Energy". Den hastiga passion vi kände sist börjar nu övergå till vad som ser ut att bli ett livslångt förhållande.
 
Salt Scrub Energy från Maria Åkerberg består av havssalt, solros och rapsolja. Men dom mer spännande ingredienserna är olja av citrongräs, enbär och rosmarin.
 
Detta är en scrub för dig som inte har något emot att det river lite, det blir en rejäl vårstädningen av huden, enligt tillverkaren så rekommenderas vi göra detta varje vecka. Ja, tack gärna!. 
 
Huden känns mjuk, skön och fräsch efteråt för att inte tala om doften som är nästan magisk. Som skogen, havet och långt bort i världen på en och samma gång.
 
Det enda vi ångrar nu är att vi bara köpte förpackningen på 30 ml för 35 kr och inte 200 gram för 250 kr för detta kommer att gå åt.
 
 
 
 
En budget variant för dig som vill scrubba din kropp är att skaffa dig ett par scrubvantar som du drar på dig när det är dags för intvålningen, sedan är det bara att tvåla på och samtidigt få en cirkulationshöjande skrubb över hela kroppen. Givetvis är du lite mer försiktig över kroppens känsligaste delar.
 
Missade du vårt inlägg av Maria Åkerberg Foot cream
 
Du gillar väl Lödder på Facebook?
 
 

pop pop popcorn

Mat & Dryck / popcornsallad / Permalink / 0
Under hösten har vi under flera omgånger kunnat läsa om hur nyttigt popcorn är och kan anses nyttigare än både frukt och grönsaker. Framförallt är det den höga halten av fullkorn som är nyttigt för din kropp.
 
Foto: Michael Krantz
 
Om man nu inte vill nöja sig med att poppa och äta som snacks så kan vi på Lödder presentera ett smarrigt recept av den kreativa matredaktören Michael Krantz har satt ihop. Så varför inte slänga ihop en smarrig Popcornsallad som du hittar här på kokaihop.se. Dessutom tar det inte mer än 20 minuter att fixa till.
 
 
Vill du veta mer om Michael Krantz så hittar du det på krantz.biz
 
 
 
 
 

Sexa bort julkilona

Allmänt / Permalink / 1
Känns det jobbigt att komma igång med träningen efter jul och nyår? Kanske är det svårt att bli av med dom extrakilon som julmaten bildade.
 
 
 
 
Du vet väl att du inte ens behöver lämna sängen för att bli av med detta. Det är nämligen så att när du har sex så förbränner du upp till 10 kalorier per minut. Som du själv förstår så behövs det kanske lite mer än 4 sekunder för att få några bestående resultat.
 
Vill du se hur mycket du förbränner vid annan aktivitet så kolla här på iForm
 
Det är bara din egen fantasi som stoppar dig och möjligen då att det krävs en till för bästa resultat.
 
Så det är bara att sätta igång och förena nytta med nöje. 
 
DU missar väl inte Lödder på Facebook?
 
 
 
 
 
Till top