Självläkning i repris

Allmänt / bok, bokus, böcker, den självläkande människan, sanna ehdin, självläkning / Permalink / 1
Vissa kanske minns boken "Det självläkande människan" av Sanna Ehdin från 1999.
 
 
 
Så här kommer den nya boken att se ut
 
Så här kan man läsa om boken hos Bokus
 
"Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att vår självläkande kraft ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv som stimulerar kroppens friskprocesser. Denna bok visar på sätt att leva som stärker vår läkande kraft och skapar ett långt och friskt liv.
Det ligger i tiden att bry sig om sin hälsa och att söka kunskap, och med en unik helhetssyn presenteras det nya hälsomedvetandet i Den självläkande människan.
Susanna Ehdin har en doktorsgrad i immunologi vid Lunds universitet, har forskat vid Scripps Research Institute i Kalifornien och sedan 1991 ägnat sig åt psykoneuroimmunologi. Hon är verksam som fri forskare, har medverkat i tidningar, radio och TV, håller kurser och föredrag samt är även konstnär."
 
Nu kommer snart boken i ny omarbetad utgåva och när Lödder får tag på Sanna Ehdin så hälsar hon att det blir i maj 2014.
 
Så håll ögonen öppna så återkommer vi när det är dags

Tuffa kvinnor som vägrar hålla käften

Tips & Råd / arbetsförmedlingen, arbetslös, kvinnor, orkeslös, uppsala / Permalink / 0
Lödder gillar ju att skriva om saker man mår bra av, en viktig del är ju givetvis att man mår bra i vardagen och inte bara till fest.Här kommer en historia om två kvinnor som vägrar att vara tysta.

Lena och Angelica är två kvinnor från Uppsalatrakten som lärde känna varandra när dom var ute med sina hundar.
Båda arbetslösa men absolut inte värdelösa och inte tysta. Tillsammans har dom skapat bloggen Mittiliv1 där dom skriver öppenhjärtligt om sin situation och hur dom mår i kampen för att hitta ett nytt jobb och framförallt inte tappa bort sig själv i denna förvirring.

Som arbetande och jobbsökande är det en sak att söka jobb och sälja in sig själv till olika arbetsgivare, som arbetslös och jobbsökande är det en helt annan.

Deras berättelser är så genomtänkta och ärliga att det känns som att smygläsa en dagbok.

Till och med Arbetsförmedlingen har gått in och kommenterat deras inlägg på bloggen

 


Missa inte att läsa bloggen på http://mittiliv1.bloggplatsen.se
 
Hoppas alla går in och läser deras tänkvärda inlägg, Lödder är ert största fans. Go Girls!
 
Dela gärna detta inlägg, det är dom värda

Gör som i Landskrona, cykla mer

Träning / Cykla, anders drougge, cykel, cykelfrämjandet, rapport / Permalink / 1
I Landskrona och Umeå cyklas det mest i Sverige enligt en ny undersökning. Inte långt efter kommer Växjö, Halmstad och Kalmar.
 
 
 
 

– Många vill cykla om infrastrukturen är bra. Kort sagt: Bra cykelvägar och säkra förhållanden uppmuntrar folk att cykla, säger Cykelfrämjandets ordförande Anders Drougge.

I snitt är en cykelresa förhållandesvis kort, ungefär fyra kilometer. Och 9 procent av svenskarna säger att de främst använder cykeln när de ska ta sig till exempelvis skolan eller arbetet.

Men det är stora regionala skillnader. I bland annat Landskrona, Umeå och Växjö cyklas det flitigt, medan Borås och Örnsköldsvik hamnar i botten på cykellistan.

– I Sverige har vi en svaghet med att sätta ut grindar och betonggrisar på gatorna. Ska man cykla och ha barnen med sig är det jobbigt att tråckla sig igenom hinder, säger Anders Drougge. Allt enligt Rapport

 

Fler Lödderinlägg som handlar om träning hittar du här

 Hur ofta cyklar du?

Till top