Lödder testar aqua detox

Allmänt, Kroppsbehandling, Produkter / aquadetox, detox, kroppsbehandling, utrensning / Permalink / 1
 Olika former av detox har man ju hört tala om till och från, allt från tabletter till plåster och te.
 
 
 
Lödder har valt att testa Aqua Detox som går till på följande sätt:
 
Man sätter fötterna i ett fotbad bestående av vatten och koksaltlösning och kopplar på en svag ström genom en elektrod som sitter i fotbadet.
 
 
 
Förrespråkarna för denna detoxmetod säger att det är gifter och toxiner från din kropp som rensas ut. Kritikerna säger att det är fiffel och båg och att du bara blir lurad på dom 350 kr som en behandling kostar.
 
Vi har valt att inte ställa oss varken till den ena eller andra sidan utan att var och en själv får ha sin egen uppfattning om detta fungerar eller inte.
 
Nu sätter vi igång
 
 
I med fötterna, nu är det bara att vänta
och se vad som händer
 
 
 
 
 
 
Så har vi resultatet här efter 30 min, det som från början var klart vatten med saltlösning är nu en brun sörja som mest påminner om smutsigt dammvatten med "pölar" av brunt fett eller olja på utan som också satt sig på benen. En pirrande känsla i fötterna.
 
Enligt föresprkarna är alltså detta gifter och toxiner som kommer ut ut din kropp medans kritkerna menar att det är en rostblandning som kommer av blandningen mellan saltlösningen och metallen på elektroerna.
 
Den som vill veta mer om Aqua Detox från dom som säljer markinerna och hitta någon som utförbehandlingarna kan titta på aquadetox.se, vill du läsa vad en kritker skriver så kan du läsa på kostdoktorn.se
 
Efter ett par timmar efter så känns fötterna varma och sköna men vi låter dig bilda din egen uppfattning. Du får gärna lämna en kommentar av vad du tror om detta.
 
 
#1 - - Queen of Kammebornia:

I vilket fall låter det intressant. Men det ser inte lika skönt ut som ett fotbad utan plast och ström förstås. Var det skönt?

Svar: Jodå, visst var det skönt. Men som du säger så är det nåt speciellt med ett fotbad där du själv väljer vad du vill lägga i. Känslan här var mer att det pirrade lite i fötterna efteråt, det var väl stömmen:-)
LÖDDER

Till top