Ensamma löparen har fått 4893 nya vänner

Träning / facebook, jogga, lonesome runners, löpning, springa / Permalink / 1
Att vara löpare, joggare eller vad du nu väljer att kalla dig kan ju vara något av ett ensamt slit. Ingen att prata med och ingen som ser dina bedrifter på mörka gator eller i ändlösa löpspår. Detta är ju lite av sportens tjusning men visst kan man behöva lite hjälp när det bara känns tungt, ömt och tråkigt.
 
 
 
 
 Image courtesy of Stuart Miles, at FreeDigitalPhotos.net
 
I junli 2009 var det några som tog tag i problemet, vännerna Fredric Askerup och Johan Tegelin bildade Lonesome Runners eller Medlemmar i Lonesome Runners behöver aldrig mera vara ensamma som man skriver på löparklubbens hemsida lonesomerunners.com
 
I september 2009 startades Lonesome Runners på Facebook, här kan vem som helst ansöka om att gå med och det är helt kostnadfritt.
 
Här kan du få allt från tips om skor, kläder, vilken kvarg som är godast efter springturen?! och lite tidsskryt av några ultralöpare med framförallt rejält med pepp oavsett vilken status du har som joggare eller löpare. Om du är utelöpare eller hellre gillar att nöta löpband på gymmet är ganska oviktigt här, atmosfären är mer "allt för konsten".
 
Lonesome Runners är Facebook när det är som allra bäst, inga krav, inga kostnader bara positiva ord och motivation med goda råd och tips.
 
Lonesome Runners är som en folkrörelse på ett nytt modernt sätt, du gör det själv men ihop med andra eller som LR skriver på facebook:
 
Här mäter vi hälsenor, skryter om våra pb, dåliga knän, skador, tipsar om tävlingar, nyfunna löparstigar, snackar dyra klockor, åtsittande utrustning, fibrer, tjatar om varför löparskor är så fula, ältar hamburgar-uppladdningar, mentala knutar och härdsmälta.
 
#1 - - Lena:

Kära Hans-vännen....är inne på din blogg och tittar runt. Ser att det är ett tag sen du uppdaterade, liksom jag, med min. Hoppas att allt är bra med dig....jag har älskat din blogg som haft ett stort varierande innehåll inom ett brett ämne - hälsa. Hoppas verkligen att du kommer att fortsätta med den. Tänker ofta på dig och saknar dig naturligtvis....som alltid. Kram Lena

Svar: Håll ut underbara Lena. Lödder vaknar snart till liv igen. Samlar kraft och kommer tillbaka med full kraft när man minst anar det. Kram på dig bästa Lena. Ringer nån dag😍
LÖDDER

Till top