Scrubba, scrubba bort….

Produkter / Scrub, maria åkerberg, peeling / Permalink / 1
Att slänga gammalt och få fram nytt brukar ju oftast kännas skönt. I detta fall handlar det om attgöra en body scrub för att få bort gamla hudceller och väcka huden till liv igen. 
 
 
 
Återigen inser vi att vår romans med Maria Åkerberg som startade för ett par veckor sedan när vi testade Maria Åkerberg Foot cream består. Nu har vi ständigt fina fötter så nu tar vi tag i resten av kroppen och testar MÅ "Salt scrub Energy". Den hastiga passion vi kände sist börjar nu övergå till vad som ser ut att bli ett livslångt förhållande.
 
Salt Scrub Energy från Maria Åkerberg består av havssalt, solros och rapsolja. Men dom mer spännande ingredienserna är olja av citrongräs, enbär och rosmarin.
 
Detta är en scrub för dig som inte har något emot att det river lite, det blir en rejäl vårstädningen av huden, enligt tillverkaren så rekommenderas vi göra detta varje vecka. Ja, tack gärna!. 
 
Huden känns mjuk, skön och fräsch efteråt för att inte tala om doften som är nästan magisk. Som skogen, havet och långt bort i världen på en och samma gång.
 
Det enda vi ångrar nu är att vi bara köpte förpackningen på 30 ml för 35 kr och inte 200 gram för 250 kr för detta kommer att gå åt.
 
 
 
 
En budget variant för dig som vill scrubba din kropp är att skaffa dig ett par scrubvantar som du drar på dig när det är dags för intvålningen, sedan är det bara att tvåla på och samtidigt få en cirkulationshöjande skrubb över hela kroppen. Givetvis är du lite mer försiktig över kroppens känsligaste delar.
 
Missade du vårt inlägg av Maria Åkerberg Foot cream
 
Du gillar väl Lödder på Facebook?
 
 
Till top