Snygg mage lagom till semestern börjar

Träning / 6 veckor, beach 2015, biggest loser, jillian, kom i form, magträning / Permalink / 0
Känner du att du gav upp Beachträningen i år igen, börjar sommaren och badsäsongen närma sig lite väl fort?
 
Här har du ett tips om du vill jobba lite med magmusklerna.
 
"Image courtesy of farconwill/ FreeDigitalPhotos.net"
 Vi kan inte garantera att magen på bilden har gjort denna just denna träning;-)
 
 
På Lödder har vi ju tidigare skrivit om Jillian Michaels känd som tränare från Amerikanska Biggest Loser, på Youtube finns många av Jillians träningspass att se helt gratis.
 
Dagens rekommendadtion där du enligt Jillian skall trimma upp dina magmuskler på rekordtid heter 6 Week Six-Pack Abs Workout och jag kan intyga att efter bara två pass på tre dagar känns det riktigt gott.
 
Det är ett intensivpass på dryga 30 min och då hinner du även med streching. Detta är verkligen ingen genväg utan du får svettas och slita hund men du känner att det ger resultat.
 
Det enda du behöver för att allt skall fungera smärtfritt är en hantel och en yogamatta, välj själv om du vill köra med dator, surfplatta eller iphone så är det bara att köra igång.
 
En handduk för svetten rekommenderas, vattenflaskan kan du hoppa över för du kommer inte hinna dricka, det får du ta efteråt för här går det undan.
 
Är du övertygad och redo? Chocka arbetskamraterna i bubbelpoolen på höstens kick off med din nya tvättbräda för här har du 6 Week Six-Pack Abs Workout
 
 
 
Missade du sist Lödder rekommenderade Jillians träningspass så hittar du det här: I form på 30 dagar
 
Har du inte redan gillar Lödder på Facebook så hoppas vi att du gör det nu.
Till top