Självläkning i repris

Allmänt / bok, bokus, böcker, den självläkande människan, sanna ehdin, självläkning / Permalink / 1
Vissa kanske minns boken "Det självläkande människan" av Sanna Ehdin från 1999.
 
 
 
Så här kommer den nya boken att se ut
 
Så här kan man läsa om boken hos Bokus
 
"Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att vår självläkande kraft ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv som stimulerar kroppens friskprocesser. Denna bok visar på sätt att leva som stärker vår läkande kraft och skapar ett långt och friskt liv.
Det ligger i tiden att bry sig om sin hälsa och att söka kunskap, och med en unik helhetssyn presenteras det nya hälsomedvetandet i Den självläkande människan.
Susanna Ehdin har en doktorsgrad i immunologi vid Lunds universitet, har forskat vid Scripps Research Institute i Kalifornien och sedan 1991 ägnat sig åt psykoneuroimmunologi. Hon är verksam som fri forskare, har medverkat i tidningar, radio och TV, håller kurser och föredrag samt är även konstnär."
 
Nu kommer snart boken i ny omarbetad utgåva och när Lödder får tag på Sanna Ehdin så hälsar hon att det blir i maj 2014.
 
Så håll ögonen öppna så återkommer vi när det är dags
#1 - - Lena:

Och gissa vad....jag hittade den gamla utgåvan i bokhyllan! Hade ingen aning om att jag hade den....nu är den förflyttad till mitt nattduksbord. För jag har inte läst den från pärm till pärm någon gång. Men, det blir det nu!

Svar: Ja passa på och läs den. Så kan man läsa den nya sen för att se vad som förändrats på 14 år
LÖDDER

Till top