Träna med appar

Allmänt, Träning / Träning, app, appar, pushups, runkeeper, situps / Permalink / 0
  
 
Är du en av dom som föredrar hemträning framför gym eller träningställen? Är du dessutom ägare till en smartphone, då har du ett litet eget gym i din telefon. Att träna med hjälp av en app i din telefon kan vara en bra lösning för den som inte hinner iväg till träningstället eller om du gillar att springa, gå, cykla så kan du använda appen för att tävla med dina vänner.
 
Här skall vi presentera några, men det finns tusentals så är du sugen är det bara att börja välja.
 
Runkeeper - En app som passar för dig som gillar att springa, gå eller cykla men du kan även manuellt lägga in din träningpassa från gymmet och tävla med dina vänner för att se vem som gör flest pass på en månad, grafer och detaljerad information om hur långt, hur länge och kaloriförbrukning får du i gratisversionen. På utförliga kartor kan du se hur din runda såg ut.
 
 
 

Den som vill ha lite mer kan köpa till betalversionen.
 
 
 
Tydliga kartor visar din rutt
 
 
100 Pushups - Här handlar det om att göra armhävningar, man startar med att göra ett test för att se hur många han lyckas med, efter detta så får du ett program som du rekommenderas att göra varannan dag. Målet är helt enkelt att du skall klara att göra 100 armhävningar i rad. Ett ganska enkelt upplägg och när du är klar med din träningsperiod så börjar man om med ett nytt test och lite tuffare program. Du kan själv gå in för att se statistiken  och se hur du närmar dig slutmålet.
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Här ser du tydligt ditt dagsprogram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
200 Situps - Har samma upplägg och tillverkare som 100 Pushups men nu är målet att du skall klara av 200 situps, eftersom det även här rekommenderas att man gör detta varannan dag funkar det utmärkt att kombinera med ovanstående.
 
 
 
 
 
 
Priset för dessa appar är ett par tior styck, ganska enkla men värda sina pengar för den som behöver en knuff i rätt riktning.
 
 
Detta är några av dom appar som LÖDDER har testat men det finns hur många som helst för den som är nyfiken, det man möjligen skall vara lite observant på är att appar som mäter avslånd med GPS inte alltid är så korrekta i verkligheten vad det gäller korrekta meter.
 
Sedan finns det appar med yoga, styrka, pilates, workout..................
 
 
 Har du erfarnhet av några träningsappar? Bra eller dåliga?
 
 
 
 
 
 
 
Till top