Schlagerspa

Allmänt / Permalink / 1
Nu brakar det snart igång för i år, ikväll är det dags för melodifestivalens första omgång. Glitter och glamour, guld och champange detta blir vad som får avspegla sig i dagens Lödderinlägg. Spaa dig som en riktig schlagerdiva hemma i soffan, här får du tipsen!
 
"Image courtesy of sscreations / FreeDigitalPhotos.net".
 
 
 
Ansiktsrengörning med champagne
 
Michelle Phan är känd amerikansk bloggare under namnet Ricebunny, vill du läsa mer om hemme hittar du det här. Hon har miljontals fans som följer henne och hon tipsar här om varför champagne är så bra att använda till ansiktsrengörning, du väljer själv även om vi Löddrare kanske föredrar att dricka den.
 
 
 
 
För dig som gör som vi och väljer att dricka champangen istället så kanske vi istället kan rekommendera en ansiktsmask av renaste guld På Spa Belles i New York kan du få denna behandling till ett pris av 300 dollar alltså cirka 2100 kr. Guldet sägs ha en effekt att påskynda cellförnyelse, öka blodcirkulationen och hindra nedbrytningen av kroppens collagen, som om inte detta var var nog bidrar det även till få bort gifter och slaggprodukter från ansiktet.
 
 
"Image courtesy of Master isolated images / FreeDigitalPhotos.net". 
 
 
Ett budgetalternativ till detta är att göra en egen mask med yoghurt och apelsin
 

Apelsinmask

1 tsk naturell yoghurt

1 tsk färsk pressad apelsinjuice

Gör så här: Blanda ingredienserna och applicera blandningen på ansiktet. Låt masken verka i 5 min. Skölj av med varmt vatten.

Apelsin är milt sammandragande och friskar upp trött hud och gör den spänstig. Den höga c-vitaminhalten gör frukten läkande. Apelsinsaft är en utmärkt ersättare för vatten i ansiktsmasker.

 

Så fixa hemmamyset, häll upp bubblet och gör dig redo så åker vi iväg på årets meldifestivalscirkus.

 
 

Här på svt.se hittar du all info du behöver

 

Hur fixar du din melodifestivalskväll?

 
#1 - - Kim:

Glad att jag hittade till denna blogg, en ny favorit! :D

Svar: Tack för dom fina orden. Välkommen igen
LÖDDER

Till top