Tips vid migrän

Allmänt, Tips & Råd / citron, egenbehandling, husmorstips, migrän / Permalink / 4
Här kommer ett litet råd som kan hjälpa om du lider av migrän, detta är ett litet husmorstips kan man säga. Om det fungerar det vill vi inte uttala oss om men jag misstänker att om du har migrän så är det värt att testa allt för att bli av med denna plåga.
 
 
 
Det hela är mycket enkelt och tipset kommer från en av våra läsare som har skrivit in och bett oss tipsa om detta så kanske du blir kvitt din migrän precis som hon har blivit.
 
Om du dricker kaffe så lägger du en citroskiva i koppen varje gång du dricker. Svårare än så var det alltså inte. Som sagt värt att testa för den som har migrän.
 
Inser att detta är ganska långt från hemmaspa men vi tycker att det får gå under rubrken "Tips & råd", det har ju iallafall med hälsa att göra.
 
 
 
 
#1 - - Jenny:

Jag dricker inte kaffe så kanske ngn annan har ett bra tips om citron i speciellt te eller så?
Önskar gärna fler bra idéer för migrän istället för mediciner!!

Svar: Vi får hoppas att någon av våra läsare har tips som kan hjälpa dig, men visst skall vi väl försöka hitta fler hälsosamma ideér för att undvika mediciner om det går/LÖDDER
LÖDDER

#2 - - Emul:

Har aldrig testat själv men det är koffeinet i kaffet som ger effekt så testa med annan koffeindryck och se om det fungerar. Säg gärna hur det gick.

Svar: Tack Emul, för en mycket smart ide, givetvis hoppas vi att Jenny testar med tex. te för att se om det fungerar lika bra och återkommer med resultatet/LÖDDER
LÖDDER

#3 - - Gerd:

Låter som ett väldigt enkelt tips, värt att testa. Jag har haft migrän till och från i många år så detta skall jag börja med redan imorgon. Tack för hjälpen.

Svar: Hoppas det funkar Gerd, återkom gärna om resultatet/LÖDDER
LÖDDER

#4 - - Jenny:

Aha då är det bra att dricka cola o citron, inte nyttigt men gott ;)

Till top